Friday 16 March 2018

Hoe de batterij van een Dell-laptop te vervangen

De Dell Inspiron-batterij kan op verschillende modellen Dell-laptops worden gebruikt als resultaat van hun veelzijdigheid. Dell Inspiron 9400- en Inspiron 9300-batterij past op de volgende laptops:

Dell 6000, 9200, 9300, 9400, E1705, XPS Gen 2, XPS M170, XPS M1710, enz. Het maakt normaal gesproken gebruik van drie krachtcellen. Dit zijn vier, zes en 9 celbatterijen. 9 is het grootste aantal batterijen om energie op te slaan.

Volgens Dell gaat de levensduur van de Inspiron 9400 tot 1,8 tot 2 jaar mee; er zal een afname in uitvoering zijn. Overweeg dan uw oude laptop te veranderen voor een ander accessoire. De verandering van de vermogenscel is meestal een basismethode en duurt slechts een paar minuten om te voltooien. Hier zijn enkele tips om het veilig te doen of u kunt ook contact opnemen met Dell-ondersteuning nederland.


1- Voordat u Inspiron 9400 gaat vervangen, kunt u Inspiron 9400 uitschakelen, ondanks het feit dat dit geen vereiste is. Het is echt een voorzorgsmaatregel die u en uw systeem zal behoeden voor elke vorm van schade.
laptop aanzetten

2- Houd vervangende voedingsaccessoires bij de hand en bereid deze in de buurt. Het is het beste om een pakket te verwijderen voordat u het compartiment voor de vermogenscel opent.
dell-Inspiron-9400-batterij
3- U moet de connector op een Inspiron 9400-stopcontact en de bijbehorende voedingskabel van uw laptop aansluiten.
laptop-wire
4- Zet je laptop uit en plaats hem op een vlak oppervlak en vind de batterijvergrendeling. Ze bevinden zich meestal aan de achterkant van de laptop dicht bij de voorkant of u kunt ook de handleiding van de richting ervan controleren. Wanneer u een lip ontdekt, plaatst u deze in de ontlaapstand en trekt u de batterij uit de rand.
laptop aanzetten

5- Blaas de nieuwe Inspiron 9400-batterij op zijn plaats met een specifiek einddoel om deze te installeren. De uitlijning van dit apparaat is heel eenvoudig om te begrijpen. In feite kan slechts een enkele zijde van de vermogenscel worden gekoppeld aan receptorpinnen die zich in het batterijvak van uw laptop bevinden.

6- Blijf een nieuwe stroomcel aansluiten om te laden. U kunt de afleveringstatus van een batterijvormig symbool controleren op de taakbalk.
druk op schuifvergrendeling
7- Blijf een nieuwe stroomcel aansluiten om absoluut op te laden. U kunt de afleveringstatus van een batterijvormig symbool controleren op de taakbalk.

Met deze stappen kunt u eenvoudig de vermogenscel van uw laptop wijzigen, voor het geval dat u wat hulp nodig heeft, dan kunt u contact opnemen met dell klantenservice nederland door ons hulplijnnummer te bellen +31-858880643.

We bieden ook technische ondersteuning voor Toshiba en Lenovo Laptop in Nederland.

No comments:

Post a Comment